Medvehagymás, fekete olajbogyós penne

2014-04-10

sponsored links

Hozzávalók:

25 dkg penne tészta
8-10 dkg fekete olajbogyó
15 dkg darált hús
jókora marék medvehagyma-levél
kb. 10 cm hosszú póréhagyma szár
Tabasco szósz
1 dl fõzõtejszín
2-3 evõkanál étolaj

bors

Elkészítése:

A póréhagymát hosszában kettévágjuk, majd vékony szeletekre. Ugyanígy a medvehagyma-levelet és az olajbogyót is.
Az olajat felforrósítjuk, rádobjuk a darált húst, kicsit átsütjük, majd a pórét és az olajbogyót, végül a medvehagyma-levelet.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a csípõs íz eléréséhez megszórjuk egy kis Tabasco szósszal.
Ráöntjük a tejszínt, összeforraljuk, majd a közben kifõzött al dente pennére öntjük. Összekeverjük és tálaljuk.



Folytats a blogon ... szolohegyimesekkonyhakmindennapok.blo...

sponsored links

Keres?s