Medvehagymás csirkeszárny

2014-04-29

sponsored links


Az idei medvehagyma-szezon jó hosszúra nyúlik - szerencsére. Most csirkeszárny ízesítéséhez használtam.

A csirkeszárnyakat besóztam és a hûtõbe pihenni küldtem addig, míg egy jó nagy csokor medvehagymát megszedtem.

A levélkéket megmostam leszárítottam.
Legújabb kedvencem, az öntöttvas serpenyõ. Mostanában amit lehet, a segítségével készítem el.

A csirkeszárnyakat és a medvehagymaleveleket forró zsírban kezdtem el sütni.

Ahogy a szárnyak sültek, úgy töppedt össze, sült ropogásra a medvehagyma is.

A levelek átadták íz és illatanyagukat a szárnyaknak és a zsírnak.

Libazsíros kiflivel és még a tavalyról maradt, utolsó üvegcse hagymás uborkasalátával ...

Folytats a blogon ... muskatlibufe.blogspot.com/2014/04/med...

sponsored links

Keres?s