Medvehagymás borsos pogácsa

2012-03-27

sponsored links


Mielõtt összeáll egy recept, többször is elkészítjük ügyelve arra, hogy pontosan mérjük az összetevõket, figyeljünk a lépések logikus sorrendjére, érthetõ, de mégis egyszerû legyen.
Nem titok, hogy a blog indulása óta mi is fejlõdtünk, látható ez akár a képeknél, akár a recept leírásánál.

A receptjeinket igyekszünk "utógondozni" is, újra és újra lefõzzük, próbálgatjuk eltérõ alapanyagokkal (akár eltérõ gyártótól származó, azonos típussal is), hogy a hozzánk érkezõ kérdésekre a lehetõ legjobb tudásunk szerint válaszolhassunk.

Ez a recept is így alakult ki, egy kedves olvasó kérdezte, hogy a medvehagymás pogácsát lehet-e vaj helyett olívaolajjal is készíteni....
Kipróbáltuk és örömmel jelentjük, hogy még sokkal finomabb is, mint a korábbi :-)


MEDVEHAGYMÁS BORSOS POGÁCSA 20 db

25 dkg teljes kiõrlésû tönkölyliszt
25 dkg tönköly fehér liszt
1 kicsi doboz tejföl
8 dkg olívaolaj
2 teáskanál só (természetes, nem finomított) ...

Folytats a blogon ... www.receptmuves.hu/2012/03/medvehagym...

sponsored links

Keres?s