Medvehagymás borsos pogácsa
sponsored links
Mielõtt összeáll egy recept, többször is elkészítjük ügyelve arra, hogy pontosan mérjük az összetevõket, figyeljünk a lépések logikus sorrendjére, érthetõ, de mégis egyszerû legyen.
Nem titok, hogy a blog indulása óta mi is fejlõdtünk, látható ez akár a képeknél, akár a recept leírásánál.
A receptjeinket igyekszünk "utógondozni" is, újra és újra lefõzzük, próbálgatjuk eltérõ alapanyagokkal (akár eltérõ gyártótól származó, azonos típussal is), hogy a hozzánk érkezõ kérdésekre a lehetõ legjobb tudásunk szerint válaszolhassunk.
Ez a recept is így alakult ki, egy kedves olvasó kérdezte, hogy a medvehagymás pogácsát lehet-e vaj helyett olívaolajjal is készíteni....
Kipróbáltuk és örömmel jelentjük, hogy még sokkal finomabb is, mint a korábbi :-)
MEDVEHAGYMÁS BORSOS POGÁCSA 20 db
25 dkg teljes kiõrlésû tönkölyliszt
25 dkg tönköly fehér liszt
1 kicsi doboz tejföl
8 dkg olívaolaj
2 teáskanál só (természetes, nem finomított) ...