Medvehagymás avokadó krémleves

2012-04-02

sponsored links


Könnyû, tavaszias ízek, üde színek,  ezek kellenek most a  húsvét elõtti  napokban,
 sok-sok   zöldség -gyümölcs.

A piacokon már megjelennek ez idõ tájt a piros apró retkek, újhagyma , medvehagyma, zöld saláták.

Minnél kevésbé dolgozzuk fel õket, fõzzük - sütjük, annál inkább megõrzik vitamin-,és ásványianyag tartalmukat. Igyekezzünk hát lehetõ legtöbbet nyersen fogyasztani, így egészségesebben táplálkozni!

Nemcsak böjti idõszakban készíthetõ leves,  gondoljunk rá a húsvéti menü tervezésénél  is,   a bárány sült elõtt  kifejezetten jól esik  egy zöldséges  hideg leves  mint az  ...

Folytats a blogon ... rozmaringesibolya.blogspot.com/2012/0...

sponsored links

Keres?s