MEDVEHAGYMÁS SONKÁS ÓRIÁSCSIGA NAPRAFORGÓMAGGAL
sponsored links
A medvehagyma íze, aromája frissen a legintenzívebb, legélvezhetõbb, a maradékot apróra vágva lefagyasztottam zacskóban. Több ételnél sikerült felhasználnom, mindenütt méltóan megállta a helyét és beváltotta a hozzá fûzött gasztro-reményeket :) , tehát jól debütált, megszerettük! Ma Laci blogjáról készítettem el egy finom töltött óriáscsigát kissé átvariálva. Megfordult a fejemben, hogy tej helyett paradicsomlevet fogok használni, de aztán másképpen alakult. Színben-ízben csak a javára vált volna :) Legközelebb megvalósítom az ötletemet!
Tészta:
700 g liszt átszitálva
50 g rétesliszt
2,5 dk friss élesztõ (kevés tejben oldva a lisztcsomó közepében) (7 g száraz élesztõnek felel meg)
bõ 2 tk tengeri só
1 tk cukor
2 evõkanál ...