MEDVEHAGYMÁS SONKÁS ÓRIÁSCSIGA NAPRAFORGÓMAGGAL

2012-04-23

sponsored links



A medvehagyma íze, aromája frissen a legintenzívebb, legélvezhetõbb, a maradékot apróra vágva lefagyasztottam zacskóban. Több ételnél sikerült felhasználnom, mindenütt méltóan megállta a helyét és beváltotta a hozzá fûzött gasztro-reményeket :) , tehát jól debütált, megszerettük! Ma Laci blogjáról készítettem el egy finom töltött óriáscsigát kissé átvariálva. Megfordult a fejemben, hogy tej helyett paradicsomlevet fogok használni, de aztán másképpen alakult. Színben-ízben csak a javára vált volna :) Legközelebb megvalósítom az ötletemet!

Tészta:

700 g liszt átszitálva
50 g rétesliszt
2,5 dk friss élesztõ (kevés tejben oldva a lisztcsomó közepében) (7 g száraz élesztõnek felel meg)
bõ 2 tk tengeri só
1 tk cukor
2 evõkanál ...

Folytats a blogon ... vicuska13.blogspot.com/2012/04/medveh...

sponsored links

Keres?s