MEDVEHAGYMÁS FASÍRT TEPSIBEN SÜTVE

2012-04-19

sponsored links


Még az ég is túróslaska! -mondta anyukám, amikor megkérdezte a vejét: Tibike, mit fõzzek? -és õ mindig, de mindig a juhtúrós tésztára voksolt.
Nos, valahogy így van ez most a medvehagymával, majd minden ételbe belekerül. Már medvehagymás desszerten is gondolkozom...
Félre a viccet, lássuk a fasírtot:

Fél kiló vegyes darálthúst (marha-disznó) összekevertem egy hatalmas csokor mosott és durvára aprított medvehagymával, két tojással, egy csokor apróra vágott zöldhagymával és három fõtt, reszelt krumplival.
 Sóztam, borsoztam, majd diónyi golyókat formáztam belõlük, lisztben meghempergettem és sütõpapíros tepsiben ropogósra sütöttem.
Szárazabb mint a zsiradékban sült társai, de én már évek óta így készítem, egészségesebb.

Babos krumplisalátával ettem: ...

Folytats a blogon ... kisildi.blogspot.com/2012/04/medvehag...

sponsored links

Keres?s