MEDVEHAGYMAPESTÓVAL ÉS MOZZARELLÁVAL TÖLTÖTT CSIRKECOMBOK

2017-04-19

sponsored links

/COSCE DI POLLO RIPIENI DI PESTO DI AGLIO ORSINO E MOZZARELLA/

..... Nõk Lapja Konyha újság friss fûszeres receptje, ami épp jókor jött -
mert szerencsére ebben az évben Szlovénián átutazva sok-sok medvehagymát
tudtam venni.... ????



Hozzávalók: (4 személyre)

4 egész csirkecomb
2 db zsemle
egy csokor medvehagyma
1 gerezd fokhagyma
1 tojássárgája
2 evõkanál zsemlemorzsa
2 evõkanál reszelt Parmezán (fakultativ)
2 db mozzarella
só bors, tej, olivaolaj





A csirkecombokat besózzuk, a bõrt ujjal fellazitjuk úgy, hogy ne
szakitsuk ki.

A zsemléket tejbe áztatjuk, majd kicsavarva egy keverõtálba tesszük.
A medvehagymát összeturmixoljuk a tisztitott fokhagymával, fél dl
olivaolajjal, és ha Parmezánsajtot használunk, azt is belekeverjük.
Hozzáadjuk a tojássargáját, a zsemlemorzsát, majd belereszeljük a
mozzarellasajtokat. Enyhén sózzuk, borsozzuk.


A tölteléket összedolgozzuk, és a fellazitott csirkebõr alá töltjük.
Tepsibe helyezzük, és õrölt borssal megszórjuk. Kevés olivaolajjal
meglocsolva - 180 fokos sütõben kb 45 perc alatt megsütjük.




Folytats a blogon ... pizzorante.blogspot.com/2017/04/medve...

sponsored links

Keres?s