Medvehagyma tartósítás II. Variációk medvehagymára, fetára, vadsnidlingre, olajbogyóra, aszalt zöldségekre
sponsored links
Medvehagyma olajban, kicsit másképp. A feta + medvehagyma öltetet egy ismerõsömtõl hallottam, aki egyébként "szintén zenész", viráglekvárokat készít (itt többett), õ pedig a kovácsszénájai húsvéti vásáron látta egy helyi gazdánál. Hogy pontosan hogyan készült, nem tudom. Én az alapanyagokat bõvítve olívabogyóval és aszalt zöldségekkel, így képzeltem: A fetasajt csíkokat medvehagyma levélbe tekertem, a tekercset összekötöttem egy szál vadsnidlinggel. Majd a kis alkotásokat magában vagy olívabogyóval, aszalt céklával, aszalt sárgarépával, aszalt paradicsommal variálva, megpróbáltam kis üvegebe, többé kevésbé esztétikusan behelyezni (ez volt a dolog legnehezebb része). Majd az üvegeket ...