Medvehagyma tartósítás

2012-04-10

sponsored links


Szeretem a medvehagymát, a leveleket csak úgy rágcsálni, vajas kenyérre szórva, a sonkához tojáshoz is ettem most húsvétkor, meg egyáltalán mindenhez, amihez csak lehet.
Ugyanis kaptam rengeteg medvehagymát Pécs mellõl, ahol az erdõben térdig lehet járni a medvehagymában, láttam képeket az ottani erdõkrõl a facebookon, csodás egy látvány.
Yoentõl kaptam a Napjainkból, lépten, nyomon... blog szerzõjétõl - mindenkinek ajánlom az érdekes blogját, olvasgatva sok érdekességet lehet megtudni - akinek ezúton is nagyon köszönöm, nagyon-nagyon örültem neki, bár ekkora adagra nem számítottam.
Pont a fészen nézelõdtem, hogy honnan, kitõl kéne rendelnem, mivel az én tavalyi ültetésem vagy kifagyott, vagy Falatka is szereti a medvehagymát és kitúrta, mert õsszel láttam ott gödröt kaparni, amikor is rátaláltam Viktória blogjára a Viki egyszerû konyhájára, ahol viszont sok egyéb mellett, a medvehagyma tartósítása módját, formáját is megtudtam, sõt meg is osztottam az én fészes oldalamon.
És ezt látta meg Yoen akivel egy ideje már eszméket cserélünk a blogjainkon keresztül és rákérdezett, hogy ...

Folytats a blogon ... zsanuaria.blogspot.com/2012/04/medveh...

sponsored links

Keres?s