Medvehagyma savanyítás - Medvehagyma tartósítás III.

2012-05-01

sponsored links



A medvehagymát savanyúságként is elrakhatjuk. Kevésbé ehetõ magában savanyúként, inkább tovább feldolgozva használható salátákhoz vagy szószokhoz, ahol nem zavar a savanyú és esetleg sós plusz íz  Én apróra vágott levelet, egész virágot, egész levelet tettem el, fõtt céklával, fokhagymával variálva. Az üvegekbe tett anyagot babérlevéllel, mustármaggal, egész borssal, tárkonnyal ízesített, alaposan elõfõzött, majd (a darabos bors és mustármag miatt) leszûrt, elég sós, ecetes lével tettem el. A levet forrón öntöttem az üvegekbe, majd forrón lezártam, és fejtetõre állítva tartottam legalább ...

Folytats a blogon ... erdokostolo.blogspot.com/2012/05/medv...

sponsored links

Keres?s