Medvehagyma pesto, mert itt a tavasz
sponsored links
Tavaly kóstoltam elõször a medvehagymát, addig csak a tévébõl hallottam, hogy a medvehagyma megjelenése egyet jelent a tavasszal és hogy rengeteg ember szedi ilyenkor, mert nagyon egészséges. Utólag megbizonyosodtam róla, hogy finom is. A lefagyasztás tavaly nem vált be, mert fagyottan nem lehetett vágni, kiolvasztva meg teljesen löttyedt lett, ezért idén megpróbálkozom a pesto formában történõ eltevéssel. Ez az elsõ, próbaadag.
Hozzávalók:
-1 csokor medvehagyma
-50 g reszelt sajt
-30 g darált szezámmag
-70 ml olívaolaj
-só
A medvehagymát megmostam, lecsepegtettem és apró darabokra vágtam. A többi összetevõvel együtt összeturmixoltam. A képen a csirkepástétommal együtt látható. Nagyon jól passzolnak.
Hozzávalók:
-1 csokor medvehagyma
-50 g reszelt sajt
-30 g darált szezámmag
-70 ml olívaolaj
-só
A medvehagymát megmostam, lecsepegtettem és apró darabokra vágtam. A többi összetevõvel együtt összeturmixoltam. A képen a csirkepástétommal együtt látható. Nagyon jól passzolnak.