Medvehagyma olaj

2014-03-21

sponsored links

Nem egy nagy ördöngösséget fogok most megosztani veletek. A rövid ideig kapható medvehagymát és az ízét így is meg lehet õrizni késõbbre.


Hozzávalók:
extra szûz olívaolaj
pár levél medvehagyma

Egy kisebb, formás üveget alaposan kimostam és kiszárítottam. A medvehagymát apróra vágtam, betöltöttem az üvegbe, majd ráöntöttem annyi olívaolajat, hogy az üveg pereméig érjen. Pár óra múlva már remekül átveszi az olaj a medvehagyma ízét. 

Krémlevesek tetejére, salátákba kiváló. Rántottát sütni vele szintén finom. A kedvenc felhasználási területem pedig, amikor a sütõbõl kikerült forró pizzára csorgat belõle egy keveset a férjem.



Folytats a blogon ... ilikekonyha.blogspot.com/2014/03/medv...

sponsored links

Keres?s