Medvehagyma mézzel karamellizált paszternák
sponsored links
Nagyon megkedveltem a paszternákot!
Régebbrõl voltak emlékeim, de évekig nem lehetett hozzá jutni. Amióta elérhetõ közelségbe került, gyakran készítem sült zöldségként, de volt már leves is belõle illetve egyéb levesekbe is bele szoktam tenni.
Most szegények idõ hiányában elég régóta vártak sorsukra, kicsit össze is aszódtak, de nem romlottak meg.
Nem volt olyan étel, ami mellé megsüthettem volna, de sürgõsen fel kellett használni, ezért körül néztem néhány blogon.
Volt ötletem, de gondoltam, másokét is hasznosíthatnám. Így is történt. Mautner Zsófi blogjáról jött a megoldás.
- 60 dkg paszternák
- 1 kk. kurkuma
- 2 kk. madras currypor
- 1 mk. csilipor
- 1 ek. medvehagyma méz ...