Medvehagyma krémleves, kecskesajtos-magos krutonnal

2017-03-06

sponsored links

Medvehagyma  25 dkg
Burgonya  10 dkg
vöröshagyma 10 dkg
fokhagyma  2 dkg
tejszín 30 dkg
víz/ alaplé 2 liter
vaj  dkg
só,bors

A finomra vágott hagymát megfonnyasztjuk a vajon, ráreszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát és felöntjük a vízzel és alaplével. Ha a burgonya puhára fõtt, lehúzzuk a tûzrõl, hozzáadjuk a medvehagymát és leturmixoljuk, szûrjük, majd tejszínnel dúsítjuk. Kecskesajtos krutonnal tálaljuk.
A medvehagymásról bõvebben: http://solier-green.blogspot.hu/2012/03/medvehagyma.html

(sol)

Folytats a blogon ... solier-gourmet.blogspot.com/2017/03/m...

sponsored links

Keres?s