Medvehagyma krémes csirkemell (paleo)
sponsored links
Annyira megkívántam Anikó itt található "sajtkrémes" töltött csirkemellét, hogy nem haboztam az elkészítésével. Kezdõdik a medvehagyma szezon, van már friss alapanyag hozzá, de a fagyasztott vagy szárított változat is jó hozzá. Medvehagyma helyett újhagymával is elkészíthetõ. A céklából érdemes többet is megsütni egyszerre, más ételekhez is felhasználható, jó pár napig el van a hûtõben.
Hozzávalók:
2 egész csirkemell csont nélkül
20 dkg Totu krém
6-8 medvehagyma levél
2 dkg reszelt, éven túl érlelt parmezán
2-3 evõkanál zsír
pár csepp citromlé
törött bors
só
a körethez:
4 kisebb cékla
rukkola
balzsamecet
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!