Mediterrán kenyér

2012-06-25

sponsored links


100 követõje van a blognak. Yay! 200-an szeretik a fészbukon. Yay!
És mindezt úgy, hogy én bizony nem ígértem semmit, nincs ajándékozós lájkolásra buzdító játék se.
De azért lehet, hogy 1000-nél lesz.
Még a múlt vasárnap, nem, nem most, hanem amikor kezdõdött a meleg, sütöttem kenyeret. Meg egyébként egész nap ment a sütõ. Szerencsére a miénk olyan, hogy belül van meleg, nem kell elpusztulni a konyhában ilyen idõben sem. 
Egyébként milyen idõ legyen? Nyár van vagy mi.
Ebben az évben nem ládába ültettem a bazsalikomot, hanem egy jókora kaspóba, meg is lett az eredménye, burjánzik ész nélkül. Szerintem a többi fûszernövényt is így fogom ültetni, ugyanis a fûszerkertnek szánt kiskertben csak darvadoznak, pedig kapnak vizet, napfényt, minden földi jót. Oda majd virágokat rakok, ugyanis egészen fel vagyok lelkesülve James Wongon meg a Grow Your Own Drugs címû mûsoron, a könyveket is megszerzem. Lesz mindenféle kence meg gyógyító étek, de fõleg szúnyogriasztó cucc, mert nem hagynak élni a rohadt dögök.

MEDITERRÁN KENYÉR

500 g liszt BL55
1 tasak (9 g) szárított élesztõ
1 tk szárított bio rozskovász
1 tk nádcukor
1 tk só
275 ml langyos víz ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Makkakonyha/~...

sponsored links

Keres?s