Mediterrán hangulatú bazsalikomos zöldborsókrémleves szerecsendiós parmezán ropogóssal - Dolce Vita-az én (íz)világom (és egy díj )
sponsored links
Ismét színt viszünk a hétvégébe. Ezúttal a zöldet. Üde zöldet. A tavasz színét, amikor éledni kezd a természet. Ez a leves kiváló fõétkezéshez, de én este, olvasás közben is nagyon szeretem. Kellemes illat, kiváló íz, emlékek sokaság.
MEDITERRÁN HANGULATÚ BAZSALIKOMOS ZÖLDBORSÓKRÉMLEVES SZERENCSENDIÓS PARMEZÁN ROPOGÓSSAL - DOLCE VITA-AZ ÉN (ÍZ)VILÁGOM
Hozzávalók
- 40 dkg fagyasztott zöldborsó - amikor van friss, akkor természetesen az -
- 2 púpos ek. darabolt bazsalikom - lehet fagyasztott is -
- 1 db. közepes fej hagyma apróra vágva
- 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 2 ek. vaj
- 1,5 ek. citromlé
- 1+1 késhegynyi õrölt szerecsendió ...