Mediterrán gombás csirke
sponsored links
Hozzávalók:
3 db egész csirkecomb kettévágva
40 dkg gomba(vagy amennyi a hús köré fér a tepsibe)
mediterrán fûszerkeverék(én sajátot készítettem, lent megtalálod, mi minden van benne, de készen is kapható ilyen az üzletekben)
10 dkg sajt reszelve
Elkészítés:
A kettévágott és megmosott csirkecombokat jól megtörölgetem egy papírtörlõvel, majd mindkét oldalukon alaposan beszórom a fûszerkeverékkel. Tepsibe rendezgetem, és köré szórom a gombát, amire szintén hintek a keverékbõl. Öntök alá egy kevés vizet(nem kell túl sok, mert a gomba is enged jócskán nedvességet)lefóliázom és egy órán át hagyom párolódni közepes lángon. Ennyi idõ ...
3 db egész csirkecomb kettévágva
40 dkg gomba(vagy amennyi a hús köré fér a tepsibe)
mediterrán fûszerkeverék(én sajátot készítettem, lent megtalálod, mi minden van benne, de készen is kapható ilyen az üzletekben)
10 dkg sajt reszelve
Elkészítés:
A kettévágott és megmosott csirkecombokat jól megtörölgetem egy papírtörlõvel, majd mindkét oldalukon alaposan beszórom a fûszerkeverékkel. Tepsibe rendezgetem, és köré szórom a gombát, amire szintén hintek a keverékbõl. Öntök alá egy kevés vizet(nem kell túl sok, mert a gomba is enged jócskán nedvességet)lefóliázom és egy órán át hagyom párolódni közepes lángon. Ennyi idõ ...