Mediterrán csirkés padlizsánragu kölessel

2011-09-17

sponsored links


Idén hamarabb megérkezett hozzám a depresszió:(  Történt jó és rossz is,de lelkileg megviselt vagyok.Amikor azt hiszi az ember,hogy majdnem mindben rendben van,s kicsit talán nem kell idegeskedni,csak a megszokott miatt,akkor jön valaki,aki pár mondattal úgy elintéz,hogy nem térsz észhez.Visszavágtam én,bár kissé visszafojtva az érzéseimet-talán pontosan ez betegít meg.

A héten többek látták,hogy kiírtam: Az emberek a saját életüket igyekeznek élni,de a máséval foglalkoznak. Ez a  világ már így mûködik,s sajnos ez sokaknak a természetes. Ennek ellenére mi kettecskén igyekszünk magunkkal foglalkozni,s nem csámcsogni másokon,de vissza már nem ezt kapjuk. A mások baján vagy éppen sikerein csámcsogó embereknek azt üzenem,hogy nézzenek inkább magukba,s a saját házuk tájékán tegyenek inkább rendet ahelyett,hogy mások életébe szólnak bele,hiszen ezzel a magatartásukkal csak a saját szennyesüket takargatják,s valljuk be elég átlátszó.

Kitört belõlem,s talán könnyebb most egy kõvel a szívemnek.Egy a gond ezzel,akiknek vagy akinek szól,nem érti. Az ilyen emberek alig tudnak valamit rólad,s máris jogot éreznek arra,hogy beleszóljanak az életedbe.Legtöbb esetben nem õ ill.õk azok az ...

Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2011/09/m...

sponsored links

Keres?s