Mediterrán csirkemell steak grillezett koktélparadicsommal, burgonya krémpürével - a Szega Foods kreatív receptversenyre

2012-05-26

sponsored links


Nincs sok idõm mostanában, de a Szega Foods receptversenykiírása annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem, élek az alkalommal.

Olyan összetevõk felhasználásával hirdettek receptversenyt, ami felhívás volt keringõre. Szinte sugallta, hogy letisztult, egyszerû ételeket készítsek, melyeket a nagyszerû alapanyagok emelnek piedesztálra.

Az alábbi alapanyagokat választottam a Szega Foods nagyszerû termékkínálatából:

-         mozzarella di bufala DOP - bivalymozzarella
-         grillbors
-         szerecsendió
-         citromos olívaolaj
-         Chardonnay borecet

Nem akartam túlzottan hosszú címet, de most élek a kiegészítéssel. A grillezett koktélparadicsomhoz összedobtam egy remek bazsalikom vinaigrettet, illetve a burgonya krémpürét ez esetben olívaolajjal készítettem a mediterrán csirkemell mellé. A mediterrán csirkemell steak pedig szárított paradicsommorzsával, pármai sonka és bivalymozzarella takarásában.

Hozzávalók 4 adaghoz:

4 db fél csirkemell - egyenként 15-8 dkg-osak
8 db szárított paradicsom - fûszeres olívaolajban pácolt
4 szelet pármai sonka ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s