Mediterrán cassoulet baguette-tel (recept)
sponsored links
A Két Szerecsen és Chef Maki együttmûködésérõl már írtunk nektek korábban a blogunkon. Most hoztunk nektek egy receptet azok közül, amelyeket a Két Szerecsen is készít és jelenleg megtalálható a menüjükön az étteremben.
Mediterrán cassoulet baguette-tel (vegetáriánus)
Hozzávalók:
- 1 db nagy vöröshagyma, felkockázva
- 3-4 gerezd fokhagyma, felaprítva + 2-3 gerezd reszelve a baguette-hez
- 1 db padlizsán, közepes kockákra vágva
- 2 db piros kaliforniai paprika, közepes kockákra vágva
- 2 db cukkini, közepes kockákra vágva
- 12-15 db gomba, vastag szeletekre vágva
- 1 csésze száraz vörösbor
- 1 db paradicsom (aprított) konzerv
- 1/2 csésze fekete olívabogyó, kimagozva, felszeletelve
- 1 db fehérbab konzerv, leszûrve
- 3 evõkanál friss bazsalikom, felaprítva
- 3 evõkanál petrezselyem, felaprítva
- 1 ág friss kakukkfû
- 1 ág friss rozmaring
- Worcestershire szósz (opcionális) vagy tamari szójaszósz (vegetáriánus verzióhoz)...