MEDITERRÁN GOMBA

2011-10-11

sponsored links



Néha nem árt egy napot "húshagyóan" tartani. Egyébként mi, szerintem nem is eszünk sok húst, de tényleg jól esik egyszer-egyszer, valami könnyû vacsorát elfogyasztani. Így volt ez tegnap is....A zöldségesnél hófehér gombát láttam, nem volt szívem, nem venni belõle. A gombát, hús nélkül is nagyon finoman el lehet készíteni. Tölteni, szaftosan, rántva vagy éppen sütve. Most egy teljesen egyszerûen, de annál pikánsabb módon készítettem el. Talán az egyik hozzávaló ritkábban van a kezünk ügyében, de aki ügyes volt, az nyáron eltett pár üvegcse napon szárított paradicsomot....Egy apró darabka aszalt paradicsom úgy meg tudja bolondítani a gomba nem túl erõs, semleges ízét, hogy az csak na...Íme a receptje:

Hozzávalók: 1/2 kg friss shampion gomba, 1 fej hagyma, aszalt paradicsom, 1 csomag mini mozzarella ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2011/...

sponsored links

Keres?s