Meddig tököljünk még? Amíg el nem fogy: ricottás sütõtökpüré májas hurkával

2011-10-17

sponsored links

Úgy döntöttem, hogyha már tökölünk, akkor nem állunk meg a levesnél. Hiszen egy közepes méretû 3 kilós tökbõl egy komplett 3 fogásos menü is kijön 4 fõre: leves, fõétel és desszert is. Úgyhogy a klasszikus currys gyömbéres sütõtök krémleves után most jöjjön egy kevésbé szokványos recept, amit részben egy közelmúltbéli étteremlátogatás, részben pedig a hûtõ tartalma inspirált. Az elõbbibõl vettem a fahéjat az utóbbiból pedig a ricottát, így született meg ez a fura tökös köret. 

Ricottás fahéjas sütõtökpüré májashurkával

Hozzávalók:

  • fél kiló sütõtök
  • 10 deka ricotta
  • 5 deka vaj ...

Folytats a blogon ... topliszt.blog.hu/2011/10/17/ricottas_...

sponsored links

Keres?s