Mazsolás, rozmaringos nyúlmáj sült céklasalátával

2011-10-10

sponsored links


Sajnos már jó ideje nem jutunk nyúlhúshoz, pedig nálunk nagy kedvenc volt. Sokféle étel készült belõle, nem ragadtam le a pörköltnél. Nem régen hallottam, hogy van olyan, aki még rántva sem próbálta soha, mert azt hitte, hogy úgy nem jó.
A nyúlmáj viszont ritkán került a tányérunkba, mert sokszor fehér foltos volt. Azt mondták, hogy " köves" a máj és talán valami tartási hibára vezethetõ vissza.
Most viszont kaptam egy fiatal nyuszit és ennek a mája gyönyörû volt. Nagyon finom az egyszerûen fokhagymával és majorannával megsütött máj is, de most valami különlegeset akartam. Mert megérdemli.....

A csirkemáj és a nyúlmáj, de talán a többi sütése is némi gyakorlatot igényel, mert nincs rosszabb a túlsütött májnál. Át kell, hogy süljön, de ne legyen belõle száraz ...

Folytats a blogon ... daisyterme.blogspot.com/2011/10/mazso...

sponsored links

Keres?s