Mascarponés tonhalkrémmel töltött sült kápia
sponsored links
Hetente többször készítek reggelire, vacsorára valamilyen kenyérre kenhetõ kencét. Most a tonhalkrém a sláger nálam, ami azért is érdekes, mert én nem szeretem a halakat. Egy kellemetlen "élmény" miatt kényszerültem sokáig mellõzni az étrendembõl és eddig az éves halfogyasztásom is kimerül néhány szelet karácsonyi ponty elfogyasztásával. De mivel a hal nagyon egészséges, a diétás és cukorbeteg étrendbe is könnyen beilleszthetõ, több-kevesebb sikerrel próbálom magamat rávenni
a fogyasztására. Ez a tonhalkrém viszont fantasztikusan finom. Nincs túlbonyolítva, de az íze mégis nagyon el van találva, a mascarponétól lágyan krémes, a sült édeskés kápiát pedig remekül ellensúlyozza és kiegészíti a citrom és a kapribogyó fanyarsága. A lenti recept nem nagy adag, de két fõnek elegendõ vacsorára. Pirítóssal, friss bagettel, sok ropogós zöldséggel, zöldsalátával kínáljuk.
Mascarponés tonhalkrémmel töltött sült kápia
Hozzávalók:
2 személyre
- 3 db nagy, húsos kápia paprika
- 15 dkg lágy ...
- 1 doboz (80 gr) tonhalkonzerv
- 1-2 szál zsenge újhagyma ...