MARTILAPU KUKORICAKÁSÁS HÚSSAL TÖLTVE
sponsored links
Már elvonási tüneteim voltak, pár napja nem posztoltam. Fõzni fõztem, nem is keveset, de mind olyanokat ismételtem meg (közkívánatra), amiket az elmúlt hetekben készítettem: olívabogyós nyelvet, húsos pitét, gyömbéres-körtés pitét, ischlert (most szép lett a csokimáz).
A tegnap, legnagyobb örömömre, amint a Széchenyi téri piac körül oldalogtam az õstermelõk között, a szemembe ötlött egy halom martilapu. Soha nem készítettem, de emlékeim közt élt, amint apai nagyanyám a martilapuról beszél, nekem meg annyira tetszett ez a szó. Gyorsan magamhoz szorítottam 4 szép, 10-es csokrú martilaput és fülig érõ vigyorral hazaügettem velük.
Otthon elõkészítettem a töltött martilapu hozzávalóit és elsõ lépésben lefényképeztem nektek. Hadd lássátok milyen volt elõtte is.
Összekevertem egy tálban 40 dkg darált csirkehúst egy bögre megmosott, lecsepegtetett kukoricakásával, egy ...