Marinált sült paprika
sponsored links
Sült paprikát sokan a boltban vesznek készen, én általában nyáron itthon készítek. Sõt nemcsak nyáron, mert persze augusztusban vannak a legfinomabb paprikák, de szezonon kívül az ún. kaliforniai paprikából vagy az újonnan divatba jövõ kápiapaprikából is lehet készíteni. Azért most maradjunk benne a szezonban! Azon túl, hogy mindenképp vastag húsú paprika kell hozzá, nem árt ha színesek. Felejtsd el a vékony héjú, ízetlen tv-paprikát! Mindenki a pirosat ismeri, de sárga, sõt méregzöld paprikával keverve igazán dekoratív hideg finomságot készíthetünk elõ, merthogy ez is lényeg: ezt elõre elkészítheted, sõt jó is, ha minimum egy napot áll a hûtõben.
Marinált sült paprika
Elkészítési idõ: 15-20 perc
Mennyiség: 2 - 3 adag
Sütési idõ : 15-20 perc + marinálás
Hozzávalók:
4 db színes paprika (sárga, piros, méregzöld)
2 gerezd fokhagyma ...