Marhasült sült tökkel
sponsored links
Nappali sötétség, bõr alá kúszó, nyirkos hideg. Ez a mai nap egyenlege. Plédbe burkolózva is fázva kuporgok a kanapén és püfölöm a számítógépet. Egyébként hiperaktív Jümi kutya is csak a párnán bóbiskolva emelgeti olykor-olykor a szemhéját, õt sem hozza lázba ez az idõ.
Így megy ez órák óta. Na, de legyen ebbõl elég!
A sülõ tök és hús édes, zamatos, buja illata kell ide, hogy a szunyókálós hangulatú nihilt félresöpörjük. Erre már Jümi is felkapja a fejét. :-) Hû segédem, vagy inkább követõm a konyhában.
A fehérpecsenye talán nem a legjobb húsrész az egyben sütéshez, de most mégis erre fanyalodtam. Mivel idõ volt bõven, a sózott és megborsozott húst betettem egy Lékue nevû szilikon sütõformába. Ettõl a cégtõl igen sokmindenem van. Edényektõl a fedõig, fakanálig , díszítõ eszközig. Remek dolgok. A pároló edény fõként halakhoz és zöldségekhez kiváló. A teljes választék és, ahol én szereztem be ezeket a Konyhagyár. Érdemes végignézni a választékot. Ez a doboz elég jól zár ahhoz, hogy azt mondhassuk zárt térben tud a hús párolódni. Mivel az edény alján van egy szintén szilikon rács, lehet a rács ...