Marhapörkölt mexikói módra

2012-03-21

sponsored links


Mindjárt az elején elnézést kérek a képek minõségéért, de sajnos a napokban elromlott a fényképezõgépem. Úgy néz ki,hogy nem érdemes javíttatni sem, tehát muszáj lesz vennem egy újat...hogy mikor, az még a jövõ zenéje. :((
Addig is a telefonommal készítek képeket , amik persze elég gyenge minõségûek, viszont kihagyni sem akarom, mert így is ritkán fõzök mostanában, és még ritkábban posztolok...Viszont van egy-két dolog, amit szeretnék ide így is berakni, mert ki tudja, mikor készítem el legközelebb. Ha majd újrafõzöm,és lesznek jobb képek, akkor ezeket lecserélem. :)

Az ételbe konzerv babot és kukoricát használtam, ez természetesen lecserélhetõ szárazbabbal is. De én jobban szeretem a konzervet, ami már elõ van fõzve, mert a szárazbabbal sokszor megjártam. Némelyik nagyon nehezen puhul, és nem egyformán fõnek meg a szemek sem. Egyébként is külön szoktam fõzni a hústól, mert azt nem lehet kiszámítani,hogy egyformán fognak-e megfõni a hússal. A konzerv babot viszont elég akkor hozzáadni az ételhez, amikor a hús már puha, és csak egy kicsit összefõzni az egészet.

Hozzávalók:

60 dkg marhahús
1 konzerv bab
1 konzerv mexikói keverék (bab és kukorica) ...

Folytats a blogon ... szemiramisz.blogspot.com/2012/03/marh...

sponsored links

Keres?s