Marhahúscsíkok parmezános répával

2011-11-15

sponsored links

Tegnap elbüszkélkedtem vele a Facebookon, hogy ma a 21. Országos Marketing Konferencián tartok elõadást a Két Cica Konyhájáról (Hogy kerül a macska a konyhába? címmel). De kedves törzsolvasónk, Rácz Péter jelezte, hogy kevesebbet beszéljek a fõzésrõl, és inkább gyakoroljam. Tulajdonképpen igaza van, ezért gyorsan nekiálltam, és amíg nem leszek itthon, egy két összetevõbõl álló házi feladatot kaptok.  Igazi vendégváró fogás: gondos elõkészítés után pillanatok alatt elkészíthetõ, akár a meghívottak jelenlétében is (de a gondos elõkészítést egy nappal elõbb el kell kezdeni)!
 
Hozzávalók (6 személyre):
 
600 g marhacomb csíkokra vágva
 
Pác:
2 zöld csípõs paprika
5 szál zöldhagyma
5 gerezd fokhagyma
4 szál friss koriander + 2 kávéskanál koriandermag
2-2 szál friss oregano és majoranna ...

Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/11/15/wo...

sponsored links

Keres?s