Marhafarok leves

2012-01-25

sponsored links


A marhahúsból készült húsleves számomra a kanalazni valók netovábbja! Persze sokféle húsból lehet jóízû levest készíteni, variáljuk ezt mi is gyakran, mégis úgy gondolom, hogy a fõtt marhahús íze, és a belõle készült karakteres húsleves nem hasonlítható semmihez.

Pláne így van ez, ha mondjuk egy szép darab, húsos marhafarokra akadok, így volt ez a múlt héten is. Ilyenkor nem is kell tétovázni, le is csaptam hát a marha "legyezõjére". Készítettünk belõle egy jóízû levest, majd egy ugyancsak szép darab nyakkal együtt fõfogást is kreáltunk belõle. Ezt azonban majd egy késõbbi alkalommal mutatom meg.

A marhafarok 1,30 kg volt, melyet közepes lángon feltettem fõni. Kis idõ múlva jó alaposan lehaboztam, ízesítettem ...

Folytats a blogon ... culinaricum.blogspot.com/2012/01/marh...

sponsored links

Keres?s