Marha hátszín kérgesítve, sült zöldségekkel
sponsored links
A nap fûszere: "Az a jó az öregségben, hogy már nem halhatok meg fiatalon." Vavyan Fable
Második Balatoni hétvégénk sajnos szûk körben telt, tesómék a nagy szél miatt nem jöttek le. Szerencsére azonban ez aput nem tartotta vissza (nem is szokta:) attól, hogy egy pazar vacsorát készítsen nekünk. Amióta elkezdtem újra húst enni a marhahús az, amit leginkább kívánok. Talán azért mert régen nem szerettem, nem értékeltem, nem ettem, így most tényleg az újdonság varázsával hat. A másik oka Gordon Ramsay, akinek sokszor nézem a mûsorait, és ezekben a mûsorokban gyakori elem a marhahús. És bizony kihívást érzek abban, hogy minél jobban megismerjem, és tudjam, mikor jó...mitõl jó...és mitõl annyira topp. Most nem tudtam százszázalékig eldönteni, hogy mennyire lett tökéletes, de nekem ízlett, és talán ez a lényeg.
Ezt az ételt ugyan apu készítette, de megpróbálom leírni hogyan.
A marha hátszínt be kell pácolni egy nappal a sütés elõtt. A legfontosabb, hogy a pácban ne legyen...