Marcsíra
sponsored links
Modellek nyomulnak a képernyõn Sütõ Enikõ vezényletére és már majdnem most elkapcsolok, mikor bejön a kifutóra Marcsi is. Illegeti is magát kedvenc gasztrósunk, és már elõre rettegünk, vajon mit tartogat a mai adás. Fogyni fogunk, vagy legalább egészségesen étkezni. Jöjjön a fõcím.
A tél a végét járja, és még elég hideg van, biztos kurva sok természetesen megtermelt idényzöldség van ilyenkor, de aggódni nincs ok lesz itt egészség, bio, diéta arccal a tavasz felé. Vágás után máris egy konditeremben találjuk magunkat. Enikõ az edzésmennyiségrõl beszél, amit végezni szokott hetente. Ez az adás egy kínszenvedés lesz, már most nyilvánvaló, hogy fogunk így enni és fõzni, pláne inni. Nagyon okosan kiderül már az elején, hogy akarat kérdése az egész fogyás cucc, de emellett pénzbe kerül kõkeményen(sic!) és hát életmódváltásba. Halkan még gyors hozzáteszik, hogy évente változnak a trendek szóval ember legyen a talpán, aki ezt bírja ésszel.
Marcsi szkeptikus a kóklerek miatt. Sok a vélemény, sok a módszer, de melyik a jó. Enikõ egyszerû választ ad, figyeljük a testünk jelzéseit. WTF? Vágás után egy (feltehetõleg) séf szobrászkodik zöldségekkel, de hogy miért azt nem értem. Enikõ le is csap az így elkészült látványos zöldségekre, mert ugye így sokkal jobb az ízük. De most komolyan, épp zöldségfaragást mutat be egy fickó, mire a Marcsi rá is mondja a nagy igazságot, hogy: Ez de jó, így lehet rávenni a gyereket a zöldségevésre! Atyaég, tényleg ennyire kifulladt ez a mûsor?
A 11. percre végérvényesen kihoznak a sodromból. A korábbi farigcsáló szakács most olyan ételt fõz nekünk, amiben ...