Marcsira káposztát

2011-12-24

sponsored links

Mi ez a zene mi szól? Egy ígéretes rész kezdõdik végre. Marcsi az utcán ténfereg, majd betér egy bérházba, és kinek a próbájába csöppen bele, a Budapest Bár! Szuper, az élményt csak Marcsi vonaglása rontja. De tényleg egy izgalmas rész van kilátásban, mert hogy a káposztáról, a töltött káposztáról van szó, amit mi imádunk, sõt, ennél szebb nászajándékot mi is nehezen tudunk elképzelni. Marcsi viszi Robit Hajdúhadházára, ami a káposzta fõvárosa, de kit érdekel ez a majd 125 másodpercnyi viccelõdés, meg Marcsa vihogása, megint ki vágta meg az adást? Fõcím. 

Mielõtt elmennék, Szántó Andráshoz ugrunk be, hogy megtanuljuk a savanyú káposzta történetét. Kicsit kusza, de azért legendának beillik a szekér, a parancsnok, meg a katona. Jön a kérdés, hogy jön akkor Vecsés a képbe? Nahát Marcsi, hát persze szármának hívják nálatok a töltött káposztát, mi is nagyon örülünk, neki köszönhetõen mindenféle népnek létrejött az elsõ magyar töltött káposzta. Na de cigány szárma van-e? Még szép, az úri cigányok elsõ száma étele.
 
Nade ránduljunk csak ki Hajdúhadházázra, tényleg megszakadt a sor, mintha az elsõ részek igényessége térne vissza. Szõllõs Lászlónál, a város torzsafejedelménél kezdünk, ambróziával, Marcsi nem gyõz bosszankodni, hogy nem ...

Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2011/12/24/marcsi...

sponsored links

Keres?s