Marcsi és a sajtkészítõk

2011-11-12

sponsored links



Azt a paraszti bukolikáját, hát ki danolászik a szél lengette, aranyló kalászok között, mi? Csaknem, de igen, õmellnagysága Somamagésa csalogatja maga melle mellé Marcsit, nagyon szép itt minden, szegény angyalunk nem gyõzi a levegõt kapkodni. A Bükkben szerencsére egyensúly van, Soma ahogy magyaráz, szétcsörgi a mikrofont, jön is az élettanács, természet, mozgás, kreativitás, egyedül levés (egyedül evés, egyedül leves), Marcsi komolyan mondom bakfisnak néz ki mellben és szellemben a nagygésa mellett. Párosítsunk ételekhez bármit, persze kenyér mellé bor, sajt mellé bor, ez a három alapélelmiszer, meg a fõcím.
 
Még jó, hogy a napfelkeltetét nem tudjuk összekeverni a naplementével, bár Szarvaskõ felé ebben sem vagyunk biztosak. Tejelni fogunk fejéstõl az érlelt sajtokig, úgy event: bemutatjuk a résztvevõ szereplõket, az is elvisz vagy tíz másodpercet. Van magyar tarka, aztán jön a borzderes, asszimilálódott fajta, vagy mégsem, a gazda vágja át a csomót, Miklósi Rudolf mondja, hogy ez egy 20. századi fajta. Legalább a magyar tarka tej és húsadó, múznak a bocik a ...

Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2011/11/12/marcsi...

sponsored links

Keres?s