Marcsi és a Csokigyár

2011-12-03

sponsored links

marcsaharcsa1.jpg

Marcsi csak úgy élvezi a várost, elvégre van egy szabad napja. Hívja is rég nem látott barátnõjét, a Zsédát, akit egy ízlésesen begördülõ taxin érkeztet. Nyakába is veszi a két csajszi a várost, amolyan nyújorkiasan. De nem, ez nem New York, hanem csak az Andrássy, így a mi lányaink nem is vásárolnak (na jó, csak egy picit), hanem inkább zabálnak valamit. Fõcím.

Huh rögtön nagy elõdöket megidézõ "néhány órával korábban" felirat a képernyõn és Marcsi Mamusszal indítja a reggelt trendi otthonában, fehér rózsával a vázában. S ha már szabadnap, hát elõre elkészíti a meglepetés vacsorát. Milyen meglepõ: rozéra sült kacsamell áfonyás csokoládémártással és vajas burgonyával lesz a menü. Már körvonalazódik a mûsor tematikája, úgy érzem, dögunalom vár ránk.

A fõzés a fõzõmûsorok hõskorát idézi, na Marcsi nem egy Julia Child, de azért a Stahlnál józanabb (mondjuk ki nem?). Például megmutatja milyen jó a teflon edény, mert némi szilviával kitörölhetõ és már süthetjük is benne a vajas burgonyát. Sajnos azt már elfelejtette Marcsi, hogy a teflon edénybe nem nagyon szabad fémmel karistolni, de sebaj, majd vesz újat, ha ...


Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2011/12/03/marcsi...

sponsored links

Keres?s