Marcsi párbajra megy

2011-11-26

sponsored links

Indul a feszkó zene, sírkõ, Gerecse, megy a balhé Marcsival, mert csapatnyi kell a sóból, nem csipetnyi. Osztják a Marcsit mint állat, de ki osztja, ki a megrendezett mûbalhé másik tagja, na ki? Fõcím után meglássuk.

Langallót készítünk reggelire, és végre lehull az állarc, isten hozott Kovács Lázár, jajj, annyira hiányoztál ebbõl a mûsorból, mert már kezdtük megszeretni. Kis lingvisztikai vita a lungallókról, langallókról, agyon ne csapjátok egymást a falapáttal. Óvatosan harapj bele Lázár, mert karcos lesz a fogzománcod! Mûfogadás, mûpárbaj, fehér kézzel, Lázár versus Marcsi, köszi a jelmezes bejátszást, Lázár fogsora durvábban csillog, mint a csiszolt acél.

Gyerekek, mi van ma a rendezõvel, megint egy bejátszás egy belgáscsávóval, pisztollyal lõnek egymásra, lerepül a kalap, végül Marcsi lesz a píszi, itt van kis hazánk elsõ gasztropárbaja. Szarvasgombavadászat, aztán el is kell adni a gombát, majd a megszerzett pénzbõl kell fõzni vacsorát. Kicsit azért vicces amúgy, legalább a rendezõk sem veszik komolyan ...


Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2011/11/26/marcsi...

sponsored links

Keres?s