Marcsi még a majonézt is

2011-10-08

sponsored links


Oké, megnéztük a Gasztroangyal elsõ részét (és ma a másodikat is megfogjuk, legalábbis próbáljuk inkább live, mert a köztévé videótár szolgáltatása borzasztó), hát erre halad a közmédia. A kérdés persze az, hogy mi volt a cél, mert ha az hogy egy könnyen emészthetõ, zombik számára készített gasztronómiai témájú mûsort hozzanak létre akkor akár hátra is dõlhetnek. Egyszerûen nem megy a pozitív szemlélet, kényesebbek vagyunk. Lássuk mit mutatott nekünk Marcsi aka gasztroangyal az elsõ adásban.

Teljesen céltalan és kicsit sem hortobágyos (egyáltalán miért kell még mindig ragaszkodni a kietlen Hortobágy képhez?) vágóképek fetrengõ szamárral, tyúkokkal, ökörrel és Borbás Marcsi ringó csöcseivel, amint egy biciklin próbál egyensúlyozni a földúton. Majd jön egy igazán borzasztó fõcím valami St. Martin féle szaxofonintroval, motoron tyúkot szállító, Klark Ádám téren paprikát ültetõ Borbás Marcsival és már is egy orrát törölgetõ celeb a képen (Pokorni Beugró Lia) és egy sárga sportkocsival érkezõ másik (Szolnoki félBonBon Péter). Nyilván a magyar gasztronómia legnagyobb kliséjével, kulacsból pálinkázással kezdenek valami mezítlábas biogazda tanyáján. Nálam már itt elfogy a türelem, pedig az 51 perces mûsoridõbõl még legalább 40 visszavan.

Összességében nem lenne gond a mûsorral, mert még azt is mondhatjuk, hogy informatív. A paradicsomokról elég sokat megtudhatott az egyszeri ember, még ha ezek az információk 10 percnyi netes kereséssel is kideríthetõek. (Az elsõ adás a paradicsom körül forgott.) Ellátogattunk egy, laborba, ahol paradicsomokat vizsgáltak be, az Anyukám mondtába (termékelhelyezés) és a végén egy jóféle Légli borral (hírtv-s örökség) öblítenek a padlizsánkrém mellé. Látszik a törekvés a jóra és az értelmesre. Csak ezt simán ...


Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2011/10/08/marcsi...

sponsored links

Keres?s