Marcsi in Hagymaland

2011-10-22

sponsored links

Horrorba illõ nyitány: csak Marcsi nehogy meztelen legyen a takaró alatt. Szerencsére Marcsi felkészült, és hiába meresztgeti fogát a kialvatlan szemû vámpír, mert a modern lányok ergonomikusan kialakított fokhagymanyakláncban alszanak. Aztán szaxi bele az adásmenetbe.

Kukoricatábla szélén áll Marcsi, megint látványosan vár valakire. Az avatatlan szemek számára rejtély, de félreértés n essen, mert Makó határában vagyunk. És már ide is varázsolja nekünk az égbe dobott hagyma az egyszerûen csak boszorkányként emlegetett leghíresebb magyar görögöt Papadimitriu Athina exjurtalakó énekest, színésznõt. De egy vendég nem vendég, a második egy szolid termékelhelyezéssel érkezik. Király Viktor (aztán az ki?) ez kérem, aki szomorúan konstatálja: ez nem New York, hanem Hagymaland.

Egy autentikus makói gazda a vendéglátónk/munkáltatónk a héten, aki ráadásul még az eredeti makói fajtákat is termeszti. Sok-sok szép vágóképen át vezet az út a hagymák széttúrásának helyszínéhez. Ahol Marcsi gyorsan elintézi Viktor számára, hogy a csaja elhagyja. Elõször bekeni fokhagymával, aztán a hagymát a zsebébe dugja. Ki a határba és a földbe is dugnak néhányat. Azt azonban megtudhatjuk Fekete gazdától, hogy az autentik hungaricum makói hagyma három éves és dughagymáról terem. Marcsitól meg azt, hogy azért csípi a szemünk a hagyma, mert sok benne a kénvegyület és az reakcióba lép a szemünk nyálkahártyájával. Persze erre rögtön elmeséli Athina azt az eredeti színész sztorit a mûsírásról, amit minden színész el szokott mesélni.

Óvatos termékelhelyezés némi pornós kikockázással. Bicsár Attila, az Alabárdos étterem séfje kalauzol minket a hagymák sokszínûségének konyhai jelentõségében. És persze alapigazságként kimondja az oly sokszor hangoztatott ...


Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2011/10/22/marcsi...

sponsored links

Keres?s