Marcsi a libatanyán

2011-11-05

sponsored links

Ma megtanuljuk a libát, mibõl lesz a libamáj és miért is jó az. (Hol van ma már a Négy Mancs?) És már rettegünk is, mert kedvenc mûsorvezetõnk fenyeget, Ludas Marcsi bizony háromszor veri vissza, tollat ragaszt a kalpagba, gyorsan megfog egy libát és már jön is a fõcím. A Tarhosi libatanyán vagyunk már kopasztáson innen. Részletekre nem térnék ki, olvasson visszafele, aki okulni vágyna.

A kislány Marcsi reggelijével kezdünk. Libatepertõ kisütve, annak a zsírjában a májat sütik meg, majd pedig a vérrel átitatott kenyeret a forró zsírban ropogósra sütik. Két vendég is érkezik természetesen. Autó is meg traktor is, és egy út szélén guggoló nõ. Nem tudom mire gondoljak. Lakatos Márkot hozza egy kocsi és nõibb õ most, mint Rúzsa Magdi a legtöbbször. Vajdasági falusi lány és egy igazi nagyvárosi csávó, aha.

Aztán csak futjuk és futjuk a kötelezõ köröket a jópofáskodás körpályáján, mert hogy sok az az 51 perc, ki is kell azt tölteni. És aztán elhangzik a sztájling szó. Mert kérem Lakatos Márk szerint a fõzés ugyanolyan styling tevékenység, mint a ruházkodás. Helyesel is Magdi, aki rögtön az íz harmonizációra gondol. Ennek jegyében Márk sok mindenre gondolt, több szett ...


Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2011/11/05/marcsi...

sponsored links

Keres?s