Marcsi a határon túl is Marcsi

2011-12-10

sponsored links

Volt valaha ígéretesebb felvezetõje gasztromûsornak? Egy egység Lovasi, egy egység Rátgéber, õket még a Marcsi meg a béna infótáblák sem ronthatják el. Fõleg, amikor Rátgéber baseball ütõvel hekkeli a hekkevõ hekkevését (befejeztük). Aztán lakóautó, két nap vissza, csapatja a két srác, görbe hétvége. Azonban Marcsi újabb szerencsétlen etüddel csatlakozik a társasághoz. Szaxi, kezdünk.

Ponty, csuka, persze, a Marcsi tudja, hol lehet harcsát szerezni, hiszen õ helyi, ilyen sapkában és mozdulatokkal csak a bácskaiak bírnak, naná, azért csak elszólja magát, hogy elõször dobja be a horgot. Mindenki nagy örömére. Unja már a horgászást a lány, ezért el kell menni a horgászokhoz, ahol pálinkával fogadják a népet. Itt megállunk egy pillanatra, és megköszönjük, hogy a zenei szerk most nagyságrendekkel tehetségesebb, mint a múltkor.

Ladikba szállunk, kimegyünk a vízre, a Rátgéber jobban pörög, mint a Bandi, aki meg kellemesen visszafogott, Marcsi meg hozza a szokásos idiótást. Bár kis poénkodás belefér a hekkrõl, megy a gyalázás rendesen, de csak nem mondják el a nagyérdemûnek, mi is a gond. Jól van, majd késõbb biztos elárulják. Basszus, Marcsa rosszabb, mint a horgász hat éves ...


Folytats a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2011/12/10/marcsi...

sponsored links

Keres?s