Marcipános croissant

2011-10-12

sponsored links



Idén márciusban hajtottam végre a nagy croissant-pojektet, amelynek máig ható következménye például az, hogy Juli kolléganõm idõnként nemes egyszerûséggel croissant királynõnek hív. Õ, aki a nyáron járt Franciaországban, azt állítja, hogy még ott sem evett olyan finomat e süteménybõl, mint amilyen az enyém volt.
Úgy éreztem, fel kell nõnöm az elváráshoz; hogy magához a croissant sütéséhez milyen erkölcsi fejlõdés során jutottam el, azt itt elolvashatjátok. De az az igazság, hogy a fent emlegetett márciusi nap óta újabb kísérletre nem vetemedtem.
Tegnapig.

Ugyanis az történt, hogy az Aldiban 300 forintért lehet kapni 20 dekás marcipánmasszát, és elkezdtem felhalmozni a szaloncukor-szezonra, láthatóan rajtam kívül kevesen vásárolják, mert nem fogy túl gyorsan a rakás.
A spájzban viszont nõ.
Szóval, egyszer csak bevillant valahonnan, hogy vajon a marcipános croissant, az milyen lehet? Ki kell próbálni.
Azon nyomban neki is láttam saját leírásom alapján, tudjátok, a jó croissanthoz kb. 5 óra kell, úgyhogy idõben el kell ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Praktikak/~3/...

sponsored links

Keres?s