Maradékfelhasználás: Ratatouille-jos buci
sponsored links
Megesik néha, hogy az elõzõ napi maradék egy embernek sok, kettõnek kevés, új menüt mégis lusta fõzni az ember- ilyen eset állt fel nálunk is. Én nem akartam megint ratatouille-t enni, mivel tegnap ebédre és vacsira is azt ettem, T meg azt mondta, hogy ez neki sok, és kidobni nem fogja. Kénytelen voltam tehát mentõötlettel kiállni. Igencsak jól sikerült!
Ratatouille-jal töltött buci
- egy bõ adag ratatouille
- maradék sajtcsücsök (gouda volt, kb 5-7 deka)
- fél kg teljeskiõrlésû tönkölyliszt
- 1 deci tejföl
- 1 tasak élesztõpor
- 1 deci víz, + esetleg még kicsi
- 1 tk só
- szezámmag
Maga a bucitészta is mentõötlet volt, mert se tej, se tojás, tejfölbõl is csak pár kanál, épphogy egy tasak élesztõt találtam a szekrényben. Hát, gondoltam, kelttésztát már jól tudok csinálni...
Ratatouille-jal töltött buci
- egy bõ adag ratatouille
- maradék sajtcsücsök (gouda volt, kb 5-7 deka)
- fél kg teljeskiõrlésû tönkölyliszt
- 1 deci tejföl
- 1 tasak élesztõpor
- 1 deci víz, + esetleg még kicsi
- 1 tk só
- szezámmag
Maga a bucitészta is mentõötlet volt, mert se tej, se tojás, tejfölbõl is csak pár kanál, épphogy egy tasak élesztõt találtam a szekrényben. Hát, gondoltam, kelttésztát már jól tudok csinálni...