Maradék hasznosítás

2011-09-11

sponsored links


Máskor is szóba került már a maradék hasznosítás, de azt hiszem sokan vagyunk így vele. Néha elõfordul, hogy  nem megfelelõ logisztika vagy mostmástennék állapot miatt nem kerül felhasználásra minden alapanyag. Egy ideig lehet tárolni, de eljön az idõ, amikor utolsó lehetõségként a fazékban végezheti és nem a kukában.
Na jó, még nem volt kuka közeli állapotban a ma felhasznált alapanyag, de maradt a befõzésbõl és maradt az elõzõ napi fõzésekbõl is.
A pénteki bevásárláskor még egyáltalán nem tudtam, mit fogok fõzni, mire lesz idõm, de vettem egy darab sertéscombot. Sertéshúst leginkább pörköltnek szoktam fõzni, gondoltam, most is ez lesz a legegyszerûbb.
Amikor tisztítottam a húst, még akkor sem tudtam, mi lesz belõle, de látszott, hogy leesõ darabok lesznek rajta, amibõl csak pörkölt lehet.
Szépen körbe faragtam és közben jártam az agyam, hogy mire lenne jó. Maradt egy szép darab, amibõl ...

Folytats a blogon ... daisyterme.blogspot.com/2011/09/marad...

sponsored links

Keres?s