Mangós sajttorta fagylalt
sponsored links
Egy kis finomság a meleg napokra :) Lédús, érett mangóból a legfinomabb :)
Hozzávalók: 3 érett mangó, 20 dkg krémsajt (Philadelphia), 3 vaníliás cukor, 1 zöldcitrom héja.
Hozzávalók: 3 érett mangó, 20 dkg krémsajt (Philadelphia), 3 vaníliás cukor, 1 zöldcitrom héja.
Elkészítése: A mangó magját eltávolítjuk, héját lehámozzuk, kockákra vágjuk, majd késes aprítóban pürésítjük. A krémsajtot simára kavarjuk a mangópürével, a vaníliás cukorral, a zöld citrom lereszelt héjával. Egy mûanyag dobozban a fagyasztóba tesszük, félóránként, óránként villával vagy botmixerrel átkavarva megfagyasztjuk. Ha nincs idõnk kavargatni egy éjszaka alatt nyugodtan fagyasszuk le, reggel vegyük ki, 10 percet hagyjuk kiengedni, utána kavarjuk át, így is tökéletes lesz az állaga.