Mangós-marcipános praliné

2011-11-07

sponsored links



Nemrég egy remek kis mangólekvárra bukkantam itt Heidelbergben: nincs benne semmi cukor, csak tiszta gyümölcs, némi pektinnel zselésítve, és citromsav. Mindjárt tudtam, hogy bonbonban (is) fogja végezni! Valamilyen letisztult, egyszerû krémet képzeltem el második rétegnek, ami hagyja érvényesülni a mangó ízét: így lett selymes fehér csokis marcipánkrém egy pici vaníliával ízesítve. 
Aztán megláttam a szekrényben a vidám narancssárga csokilencséket, és úgy döntöttem, legyen színes ez a bonbon, így narancssárga minták-csíkok díszítik a roppanós csokiburkot, amelyek így színükben is megidézik a mangót.

Hozzávalók kb. 15 darabhoz:
- 2 ek. mangólekvár (természetesen más ízû lekvárt vagy gyümölcspürét is használhatunk)
- 3 dkg marcipán
- 4 dkg fehér csokoládé ...

Folytats a blogon ... pralineparadicsom.blogspot.com/2011/1...

sponsored links

Keres?s