Mangós csirkecomb sült zöldségekkel (paleo)
sponsored links
Erikánál láttam meg itt ezt az ételt. Mivel minden volt itthon hozzá azonnal meg is valósítottam. Köszönöm szépen a receptet!
Hozzávalók:
4 kicsontozott csirkecomb
1 nagyobb mangó
törött bors
curry por
só
a körethez:
2 nagyobb répa
2 fehérrépa
25 dkg szárzeller
1 piros kaliforniai paprika
2 pak choi
2-3 evõkanál szezámolaj
2-3 evõkanál coconut aminos
törött bors
só
A csirkecombokat bedörzsöljük a fûszerekkel. A mangót megtisztítjuk, négy darabra vágjuk. Beletekerjük a húsdarabokba. Hústûvel összetûzzük õket. Sütõzacskóba téve 175 fokos sütõben 30 percig sütjük, majd a zacskót kinyitva, a hõmérsékletet 220 fokra emelve még addig, amíg a bõr szépen megpirul. A körethez megtisztítjuk a zöldségeket és tetszõleges darabokra vágjuk. A felforrósított olajban átpirítjuk a répát. Annyi sóval és borssal fûszerezzük, amit a zöldség megkíván. Hozzáadjuk a fehérrépát. Sózzuk, borsozzuk (szintén a zöldség mennyiségének megfelelõen). Pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a szárzeller. Fûszerezzük, pár perc múlva a kaliforniai paprikát adjuk hozzá, Fûszerezzük. Rövid pirítás után a végül a pak choit is mellé esszük. Meglocsoljuk az amino szósszal és készre pirítjuk. Bármilyen hús mellé remek köret lehet. Akkor a legfinomabb, ha a zöldségek már nem nyersek, de mégis roppanósak még.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!