Mangó fagyi

2014-06-19

sponsored links


Hozzávalók:
  • 400 g mangó (tisztán, héja és magja nélkül mérve)
  • 2 kk porcukor (xilit)
  • 1 citrom leve
Elkészítés:
  1. A mangó húsát pépesítjük.
  2. Hozzáadjuk a porcukrot és a citrom levét, jól összeturmixoljuk.
  3. Fagylaltformákba öntjük és fagyasztóba tesszük.



Megjegyzések, tapasztalatok:
- Fogyasztás elõtt tartsuk forró víz alá a fagylaltformát, így könnyen kicsúszik belõle.
- Ha nincs ilyen formánk, használhatunk kis méretû joghurtos poharat valamilyen pálcikával.
- 400 g mangóhúst másfél érett mangóból nyertem. Ebbõl a mennyiségbõl 7 db fagyi készült.
- A cukor teljesen elhagyható, ha jó érett a mangó.
- Recept forrása: itt

Folytats a blogon ... kingakonyha.blogspot.com/2014/06/mang...

sponsored links

Keres?s