Mangalicaszûz shiitake gombás zöldbors-mártással és zöldségekkel

2018-01-18

sponsored links

Na, visszatértem újból ?. mindjárt egy kedvenc ételemmel. Bár az utóbbi idõben mindenki állandóan ezt kéri tõlem és bevallom már eléggé untam készíteni és néha enni is. Legtöbbször az alapanyaggal voltak gondjaim. Ezt az ételt én mindig is sertésszûzzel készítettem, de az utóbbi idõben elegem lett a változó minõségû húsokból. Ilyenkor mindig kellett az is, hogy pecsenyelevet használjak a mártáshoz, mert a húsoknak nem mindig volt elég vagy jó íze. Pedig ez a fogás az egyszerûsége okán is nagyszerû (lenne).

mangalicaszuz_zoldbors.jpg

Néha sikerült jó (használható) minõséget (pl. mangalica szüzet) is szereznem, néha nem. Aztán már inkább marhahúsból (angus bélszín) készítettem inkább, ami nem egy olcsóság, fõleg, ha jófajta érlelt. Egy jó ideje azonban végre megtaláltam az igazi jó sertés alapanyagot mindenhez, ami nem más, mint Fekete Zsóka kiváló szõke mangalicáinak a húsa.

[...] Bõvebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... afickofakanallal.blog.hu/2018/01/18/m...

sponsored links

Keres?s