Mandulás csirkemell körtés zellersalátával

2012-02-14

sponsored links

A csirkemell csíkokat elõzõleg joghurtos-krémsajtos pácban érleljük, majd mandulával, aprított petrezselyemzölddel kevert morzsába forgatjuk és kisütjük. A páctól belül szaftos marad a hús, kívül pedig finom ropogós lesz. Elkészítése jóval egyszerûbb, mint a hagyományos módon készített rántott húsé, a végeredményben szinte alig észlelhetõ különbség.

A recept a Kifõztük 2012. évi februári számában jelent meg. A magazin továbbra is ingyenesen letölthetõ a www.kifoztuk.hu oldalról.

Hozzávalók a csirkemellhez:

1 egész filézett csirkemell


a páchoz:

2 dl joghurt

2 evõkanál szobahõmérsékletû krémsajt ...


Folytats a blogon ... izeskalandok.blogspot.com/2012/02/man...

sponsored links

Keres?s