Mandulás csirkemell körtés zellersalátával
sponsored links
A csirkemell csíkokat elõzõleg joghurtos-krémsajtos pácban érleljük, majd mandulával, aprított petrezselyemzölddel kevert morzsába forgatjuk és kisütjük. A páctól belül szaftos marad a hús, kívül pedig finom ropogós lesz. Elkészítése jóval egyszerûbb, mint a hagyományos módon készített rántott húsé, a végeredményben szinte alig észlelhetõ különbség.
A recept a Kifõztük 2012. évi februári számában jelent meg. A magazin továbbra is ingyenesen letölthetõ a www.kifoztuk.hu oldalról.
Hozzávalók a csirkemellhez:
A recept a Kifõztük 2012. évi februári számában jelent meg. A magazin továbbra is ingyenesen letölthetõ a www.kifoztuk.hu oldalról.
Hozzávalók a csirkemellhez:
1 egész filézett csirkemell
só
a páchoz:
2 dl joghurt
2 evõkanál szobahõmérsékletû krémsajt ...